FÖR DIG MELLAN 18 OCH 30 ÅR

 

Vi är en grupp unga vuxna som träffas och umgås, pratar och hittar på aktiviteter tillsammans. Till Ung & Hiv är du som lever med hiv, oavsett könsidentitet och sexuell läggning välkommen.
Vi träffas och snackar om det mesta. Kort sagt - vi träffas och umgås med andra hiv+ i vår egen ålder. Du får gärna ta med dig en partner, kompis eller annan närstående.

Ungdomsträffarna är ett samarbete mellan Posithiva Gruppen och Noaks Ark Stockholm. Information om kommande träffar finns under PÅ GÅNG.

Har du frågor eller vill du veta mer om Ung & Hiv kan du nå oss här. Du kan även kontakta Daniel på 073-3426414. 

Vill du få utskick med information om våra träffar och kommande aktiviteter?
Fyll i namn och mejladress här nedan!

ANSVARIG: Daniel 

Här är Daniel - en glad 24-årig Stockholmare och ett nytt tillskott till ungdomsgruppen.
Jag är en social kille med kärlek till vännerna, matlagning och min hund, Theodor. Till vardags så jobbar jag som undersköterska på en infektionsavdelning och under ledigheter så tycker jag om att resa. Motion är viktigt och jag håller igång på gym så ofta jag hinner, men jag kopplar gärna av med en bra bok. I slutet av förra året fick jag min hivdiagnos och nu är det största steget taget genom att komma ut och berätta.
Genom mitt engagemang och med mitt arbete i ungdomsgruppen hoppas jag att vi kommer kunna jobba för att skapa de trygga rum och den gemensamma plats vi unga med hiv behöver för att dela livserfarenheter, men även vara en träffpunkt att umgås och ha roligt med olika aktiviteter.