POSITHIVA GRUPPENS STYRELSE

Från vänster: Rolf N, Lars S, Thomas W, Sakarias J, Ola S och Serguey S. Frånvarande: Angel S
Från vänster: Rolf N, Lars S, Thomas W, Sakarias J, Ola S och Serguey S. Frånvarande: Angel S

ORDFÖRANDE: THOMAS W
Thomas har varit medlem i Posithiva Gruppen sedan 1990. Han gör nu sitt tredje år som ordförande och har tidigare arbetat med medlemsrådet och varit sekreterare. Thomas är teater- och operanörd och älskar att resa. Uppskattar mest i livet: städer och människor.

Thomas nås på ordforande(at)posithivagruppen.se
 

VICE ORDFÖRANDE: LARS S
Lars S är medlem i Posithiva Gruppen sedan 2012. Lars blev invald i styrelsen 2014. När han inte skriver på ett av sin kommande "Academy Award-Winning" filmmanus, sysslar han med de tre ting i livet som triggar hans endorfiner och, enligt Lars, ger livet dess mening: sång, DJ:a och löpning.
 

KASSÖR: ROLF N
Rolf har suttit i Posithiva Gruppens styrelse sedan 2007 på olika poster, bland annat som sekreterare, vice ordförande och ordförande. 2011 arbetade han på Hiv-Sveriges kansli och han har även suttit i Stödfondens styrelse.
 

LEDAMOT: SERGUEY S
Serguey har varit medlem i Posithiva Gruppen sedan 2008. I styrelsen har han suttit i fem år, både som kassör och ledamot. Han är ursprungligen från Kuba och hans största intressen är att arbeta, umgås med vännerna och laga mat.

LEDAMOT: OLA S

ERSÄTTARE: SAKARIAS J

ERSÄTTARE: ANGEL S

INTERNREVISOR: ROGER L