Skärmavbild 2018-05-08 kl. 15.28.31

Enkät OM INFORMATIONSPLIKTEN från Folkhälsomyndigeten

Folkhälsomyndigheten bjuder in dig som lever med hiv att anonymt dela med dig av dina erfarenheter kring förhållningsregler och informationsplikt.

Folkhälsomyndigheten har fått i uppdrag av regeringen att undersöka hur behandlande läkare ger förhållningsregler när den som lever med hiv har en välinställd behandling. Genom att svara på frågor om vilka förhållningsregler som du fått, till exempel kring hur och när du ska informera andra om att du lever med hiv, får Folkhälsomyndigheten veta vilka råd som ges av läkare till patienter idag. Även behandlande läkare kommer att få möjlighet att svara på en separat enkät om hur de arbetar. 

ENKÄTEN OCH MER INFORMATION FINNS HÄR.

Senaste inläggen

Bloggarkiv