Skärmavbild 2018-05-08 kl. 15.28.31

Posithiv Plattform 2016 - Vad tycker deltagarna?

Under 2016 har PG kunnat genomföra totalt åtta Posithiv Plattform med cirka 15 deltagare per plattform. Dessa har varit förlagda till Sundsvall, Stockholm, Umeå, Kungälv samt Karlstad och personer från hela landet har haft möjlighet att delta. För vissa har det varit viktigt att inte delta i en plattform på sin egen ort, av rädsla för att bli igenkänd, därav har möjlighet getts att få komma till en plattform i en annan del av landet. Två av plattformarna har anordnats tillsammans med den regionala organisationen Positiva Gruppen Väst och två stycken med Kvinnocirkeln Sverige, de senare med enbart kvinnliga deltagare.
En sammanställning av de utvärderingar som deltagarna får möjlighet att fylla i efter plattformen har nu gjorts. Det är väldigt glädjande att se att 93 procent av deltagarna uppgav att de fått ny kunskap under Posithiv Plattform, 88 procent uppgav att deras förväntningar på Posithiv Plattform helt uppfyllts och cirka 95 procent skulle rekommendera Posithiv Plattform till andra.

Sammanställningen kan laddas ner här.

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln