Skärmavbild 2018-05-08 kl. 15.28.31

Posithiva Gruppen på Stockholm Pride 2015

Det har varit en fantastisk Pride 2015. Posithiva Gruppen hade fullt av aktiviteter, många givande möten och samtal och hade en bra kick-off för vår informationskampanj "Jag lever med smittfri hiv".

I år hade PG tält vid stora scenen i anslutning till RFSL, LAFA och mitt emot regeringskansliet i Pride Park.  Det märktes på antalet besökare som hade frågor, berättade om sina egna liv och fick information om hiv och smittsamheten vid obehandlad och behandlad hivinfektion. Ett stort antal fantastiska killar och tjejer valde att bli ambassadörer för vår informationskampanj genom att klä sig i våra t-shirts och förmedla vårt budskap "Jag lever med smittfri hiv".

På onsdagens invigning framträdde Posithiva Gruppen i regnbågsblocket på Pride scenen. Ordförande Thomas W talade om hiv i Sverige, PGs historia och om årets kampanj "Jag lever med smittfri hiv". Cristian och Serguey S höll ett gripande och bejublat framträdande om hur det är och kan vara att leva med hiv idag. Tillsammans med den stora publiken i Pridepark hölls en tyst minut för att hedra alla som gått bort i aids/hivinfektion och alla som lever med hiv idag.  


 

Fortsättning följer med bland annat seminarium i Pride House, Kulturhuset och
Öppet hus på Posithiva Gruppen med de fantastiska WAD Girls - som gjorde en enastående insats med insamlingsbössorna till Posithiva Gruppens Stödfond - och Prideparaden.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln