Skärmavbild 2018-05-08 kl. 15.28.31

Försäljning till förmån för Stödfonden

På grund av psykiska, fysiska eller medicinska skäl måste många av oss vara helt eller delvis sjukskrivna. Sjukbidrag eller förtidspensioneringar är inte heller ovanligt. Detta kan leda till att den privata ekonomin försämras kraftigt. Genom bidrag ur Posithiva Gruppens stödfond kan hivpositiva män som har sex med män (msm) få en möjlighet att underlätta sin vardag.

Stödfonden kommer inom kort att lägga ut tavlor för försäljning till förmån för Stödfonden . Konstnärerna har donerat sina tavlor till  stödfonden för att vi ska kunna sälja dessa och få in pengar till fonden och därmed hjälpa flera.

Tavlorna finns till försäjning på Tradera men även här på vår hemsida naturligtvis. Tavlorna som är till försäljning hittar du här.


Lena
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln