Skärmavbild 2018-05-08 kl. 15.28.31

Besök på fotografiska och Asian Party

Lördagen den 6 december hade PGs medlemsråd ordnat två fantastiska aktiviteter.
Det började med ett besök på Fotografiska museum där Robert var värd.
Så här säger Robert själv:
"Den som inte var med på denna utställning har verkligen missat en av de stora fotograferna !
En fantastisk utställning :-) Tack till er som var med ! Det fans en bild på fem super modeller som jag inte kunde slita ögonen ifrån så vacker !"

Sedan fortsatte kvällen på PG där det ordnades Asian Party. Ett 40 tal gäster dök upp och det var nog årets mest besökta lördagskväll.  En fantastisk thaimiddag med tre varmrätter och två desserter hade lagats av Suwitt .

 Så här berättar Lasse M om festen:

"I lördags den 6 dec var det åter dags för en tema-fest i PG's lokaler. De förväntasfulla medlemmar som tagit sig dit, hade nöjet att njuta av en alldeles förträfflig 4-rätters middag från det thailändska köket, lagat med mycket kärlek och omsorg av Suwit. Stämningen var på topp och en sådär 35-40 gäster, fann en plats där de kunde avnjuta middagen vid ett festligt dukat långbord. Ett eget strategiskt placerat dessertbord med diverse exotiska läckerheter, stod alldeles intill. Allt för göra matupplevelsen till den bästa tänkbara. Det lyckas verkligen både Suwit och Uffe göra denna afton. Uffe var en förstklassig värd, som tillsammans med Suwit hade jobbat hårt för att alla skulle trivas. Han dukade, serverade och såg till att ingen satt med tomt glas under kvällen. Vi som hade nöjet att vara där. tog del av den glada stämningen, goda maten och en massa trevliga människor som alla slutit upp för att ha en trevlig stund tillsammans. Att döma av de tomma skålarna som syntes på slutet, tyckte gästerna så mycket om maten att man inte lät något lämnas och bli över. Det är väl det bästa betyg man kan få, eller hur?"
 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln