Skärmavbild 2018-05-08 kl. 15.28.31

Samtalskväll/föreläsning på PG

Den 21 oktober hade Posithiva Gruppen besök av Södermalms Kiropraktor och Rehabklinik. Kiropraktor Håkan Sigrell, sjukgymnast Anna Hoffman och dietist Angela Halldin berättade om sin verksamhet och föreläste om kost och hur vi kan investera i vår hälsa.

Vi fick lära oss en hel del om människokroppen, till exempel hur nervbanor, leder och kotor, krånglande magar och andra inre organ påverkar vårt välbefinnande och vad man kan göra för att lindra och behandla dessa besvär.

Alla tre har stor erfarenhet av att arbeta med hiv-positiva och de tog sig tid att tala med var och en om dieter, behandlingar och övningar som är individuellt anpassade.

Posithiva Gruppen kommer under våren 2015 att göra en uppföljning på samma tema så höll ögonen på affischer i medlemslokalen eller kolla in vår På gång-kalender här på Posithiva Gruppens hemsida.

Södermalms Kiropraktor och Rehabklinik finns på Åsögatan 89 och alla PG;s medlemmar som vill göra ett besök är hjärtligt välkomna att ta kontakt med Håkan, Anna eller Angela.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln