Skärmavbild 2018-05-08 kl. 15.28.31

Posithiv Plattform i Nynäshamn

Helgen den 12 - 14 september arrangerade Posithiva Gruppen sin artonde plattform i ordningen. Det var sexton glada deltagare som samlades på Skärgårdsgårdshotellet i Nynäshamn. Under helgen föreläste bland andra doktor Sven Grützmeier från Venhälsan om "Hur man lever ett långt liv med hiv", Solveig Danielsson-Ekbom och Peter Gröön från Smittskyddsenheten Stockholm om "Hur arbetar Smittskyddet i Stockholm" och Lena Nilsson-Schönnesson höll i en samtalsdialog om hur "min och andras stigmatisering påverkar mitt psykiska välmående." Peter R ledde en uppskattad Mindfulnessövning och Serguey höll i en engagerande workshop på temat "hur, när och till vem ska jag berätta? Hur ska jag som hiv-positiv förhålla mig det nya dokumentet om smittsamhet vid behandlad hivinfektion?" Plattformen var väldigt uppskattad av deltagarna som under trevliga former fick möjlighet att umgås med andra i samma situation.  

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln