Skärmavbild 2018-05-08 kl. 15.28.31

Kräftskiva den 30 augusti

Det var ett glatt och trevligt gäng om 20 gäster som dök upp på Posithiva Gruppens traditionella kräftskiva den 30 augusti.

En blandad kompott av damer och herrar som med liv och lust tog sig an de väntande läckerheterna. Kvällens värd Tonny hade dekorerat långbordet med diverse kräfttillbehör såsom lampor, lyktor och knivar som matchade de framdukade kräftorna, dipsåserna och västerbottenostpajerna.

Väl till bords stod det inte på innan det hördes sug och slurp från samtliga.gäster. Stämningen var hög och skratten och samtalen löste av varandra. Vid 22-tiden hade de flesta av kräftorna fått nog och alla gäster var uppätna. En lyckad kväll!

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln