Skärmavbild 2018-05-08 kl. 15.28.31

Stockholm Pride 2014

Posithiva Gruppen smygstartade Prideveckan med vår informationskampanj ”Prevention på lika villkor” som publicerades i tidningen QX och på tunnelbannans röda linje. Bilden föreställer rulltrappan på station Stadion där våra bilder var synliga under hela Pride.

Veckan inleddes med att Posithiva Gruppen tillsammans med föreningen Homosexuella Läkare föreläste på temat: ”Säker sex, behövs det?” Sven Grützmeier, Hans Nilsson och Anders Björnum höll i evenemanget på Pride House i Kulturhuset. Samma dag checkade vi in i Pride Park med all vår utrustning och informationsmaterial.

På onsdagen öppnade vi vårt tält i Pride Park och där höll våra volontärer intressanta samtal om och kring hiv, delade ut kondomer och uppmärkammade Posithiva Gruppens verksamhet. Vi fanns på plats hela veckan.

På fredag inledde vi dagen, tillsammans med Hiv-Sverige, med en föreläsning på temat: ”Jag vet min hivstatus, vet du din?” på Pride House.
Klockan 19:00 slogs portarna upp till våra lokaler på Tjurbergsgatan, då vi höll Öppet Hus. Fantastiska WAD Girls bjöd på en underbar show. Vi slog nytt rekord, även i år, då över 115 entusisastiska personer besökte våra lokaler. För att se en litet inslag av showen klicka här.

Så var det dags för Pride Paraden! Klockan tolv på lördagen drog den igång och tillsammans med WAD Girls och Hiv-Sverige marscherade vi för att synliggöra oss och vår förening.  

Årets Pridevecka var som vanligt full av alla möjliga evenemang, därför var det extra glädjande att det var så många som kom fram till oss och berömde vår informationskampanj. Ett tecken på att det var många som såg den och att det är ett bra sätt att nå ut med vårt budskap.

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln