Skärmavbild 2018-05-08 kl. 15.28.31

Många aktiviteter på gång

Medlemsrådet som består av Ulf M, Lasse M och Thomas W är i full gång med att  planera sommarens aktiviteter för er medlemmar. Håll utkik på hemsidans PÅ GÅNG där vi presenterar alla ny aktiviteter. Det är biobesök, minigolf och mycket mer som händer under juni månad.
Ni glömmer väl inte Nationaldagsfirandet på fredag i vår medlemslokal. Välkomna ! 

Lena på kansliet tar gärna emot bilder från våra olika aktiviteter för att uppdater bloggen med. Har du en bild från någon av våra aktiviteter skicka den gärna till info@posithivagruppen.se . (Viktigt, syns personer på bilden så måste du ha deras tillstånd innan vi kan använda bilden på hemsidan ). 

Kommentera gärna:

Senaste inlägg

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln